Vilket fantastiskt år som gått!

Mycket har hänt. Många resor har det blivit, teater, musik, shower, kulturella inslag, bil & MC träffar och annan trevlig underhållning man tar med sig. En härlig sommar med mycket MC åkning där längsta turen gick till Skagen i Danmark och innehöll fantastiska mil. Fått lära känna mera av gummans fantastiska släkt och med det hittat nya vänner och anammat nya och ännu flera intressen. Då mycket har hänt och setts och det varit många möten med människor under året så har det också blivit många artiklar skrivna. Börjat skriva för VK,s Bil & Bostad också vilket gett oerhört mycket positivt på många sätt samt fått flera andra skrivuppdrag/tidningar som än så länge inte funnits tid och ork till, men bara frågorna värmer. Många vigslar och även några föreläsningar om mitt liv, min historia där jag fått chansen att kanske så ett frö hos någon ung människa.

Barn och barnbarn, såväl mina som gummans har fått vara friska och haft ett bra år också vilket värmer hjärtat ytterligare. Mitt andra år med gumman, helt sjukt otroligt att det fanns en kvinna som har så mycket kärlek att leverera samt en riktig bästa vän som jag fått göra så mycket skoj med under året och som bara levererar positiva saker i mitt och mina barns liv.
Också kämpat med vikten vilket är som att åka hiss. Går snabbt ner, men lika snabbt upp. Tråkig kamp varje dag, men väl värd den då hälsan är bättre än på mycket länge. Påbörjat även operationer som kommer ge bättre hälsa och som oroat mig mycket. Med bra stöd från familjen fixar man allt <3 Det är så mycket som hänt under året så jag blir nästan tom då jag tänker på allt. För mycket för att berätta, men känslan i mig räcker då jag känner mig grymt tacksam för allt.

Negativt finns egentligen bara en sak, alldeles för lite tid i sommarstugan i himmelriket Långbäcken. Visst har vi varit där en del, men tyvärr alldeles för lite. Nyårslöftet blir därför att ge mig, gumman och barnen mera tid i och för stugan kommande sommar. Om jag har tid alltså 😉

Micke Bergströms foto.

Gott slut och Gott nytt år önskas er alla jag känner och läsare och speciellt tack till gumman, våra barn och våra familjer för att ni bara är så jävla bäst

Ps. Jag har lite dåligt samvete faktiskt då man får så många hälsningar, som nu vid nyår t.ex. och att jag inte svarar på dom alla. Men jag är tacksam och önskar er alla såklart detsamma <3

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.