After work på Mimer

I Fredags bjöds jag på AW på gamla Mimerskolan, numera Elite hotell och restaurang artonnittiosju.

Del i restaurangen med hög i tak och fint ljusinsläpp. Runda bord med stolar och stora fikusträd.

Efter AW gjorde jag och några till något man ibland skämtat om då det varit snålt på tallriken, nämligen gick till ett annat mathak och käkade..skratt. Visst, AW betyder att man ska umgås osv vilket vi gjorde och hade riktigt trevligt. Men de flesta förväntar sig mat och dryck då man går på en Restaurang efter arbetsdagen.

Restaurangen artonnittiosju på Mimer bjöd på AW med 3 olika rätter, mumsbitar kallade man dom. Och det va små portioner. En kalvrätt där skivorna var så tunna att efter man skrapat ihop dom fick plats på gaffeln. 2 st ostron, eller ngt man kallade Currygryta, Gryta? En liten skål med tunn soppa serverades. Okej smakerna va det inget direkt fel på, men dyrt och helt omöjligt, även för den ”magsäcksopereade” att bli minsta mätt. Ölpriserna? Inga lågpriser alls, billigast tror jag var 80-85 kr på menyn. Ljudnivån hade man misslyckats totalt med. Trots att det ar nästan bara vi där hörde vi knappt vad vi tänkte än mindre vad vi sa till varandra.

Fina lokaler och god service iaf, även om dom trots brödet bakom disken inte kunde servera oss av det (vi a flera som önskade detta). Belåtna blev vi dock senare på kvällen, men inte på Restaurang Mimer.

Nästa After Work blir inte på Mimer iaf 😉 Trots detta ett stort tack till LiV för en trevlig gemenskap

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.