Mera motor på nätet

Motorbloggen BigPapa.se har jag nu drivit i många år. Närmare bestämt sedan Maj 2007. Många tusen artiklar har det blivit och med många tusen läsare. 1 miljon klick 2012 och 2 miljoner 2014. Sedan byggdes VK,s plattform om varför räkneverket jag hade försvann, men någon miljon till har det nog blivit och fler ska det bli. Det är fantastiskt roligt och hedrande att så många hängt med och hänger på sidan och tar del av vad som händer i vårt gemensamma garage på nätet.

Motomix logo liten

Men jag vill mera! Tiden har saknats varför föreningslivet får stryka på sig nu då jag med hjälp av och tillsammans med olika samarbetspartners snart kommer att öppna en ny hemsida, en nytt gemensamt och ännu större garage på nätet, nämligen MotoMix.se. En sida där det dagligen mixas motor såväl med texter och bilder men också filmer med det mesta som pyser, luktar olja och rullar på hjul. Exakt hur allt kommer se ut kommer vi avslöja längre fram. Just nu arbetar vi med plattformen där vi haft turen att bl.a få samverka med ett företag som heter EMS Design Webbyrå  som funnits med från idé till verklighet.

Bildresultat för ems design webbyrå logo

ems1

Ett glatt gäng som har hela bredden, från logons design till den färdiga hemsidan.

ems2

Dom finns i Sverige, har kanonsupport och levererar till många stora som små företag med olika web och bokningssytem och nu också till oss. Vårt stora problem eller vad vi trodde var ett problem innan samarbetet med EMS Design Webbyrå var det med sökmotoroptimering och marknadsföring. Men saker behöver inte vara så svårt om man drar i de rätta trådarna och hittar bra partners att jobba med, och det har vi gjort.

ems3

Rörliga bilder, intervjuer är något jag inte jobbat så mycket med. Oftast har det varit jag som varit med i bild eller intervjuats. Men nu vänder vi på det och kommer finnas ute på fältet vid olika evenemang som rör motor och filma, intervjua och ibland direktsända via annan media. Detta har vi gjort möjligt genom samarbete med såväl eget lokalt filmteam eller samverkan med EMS Design Webbyrå som levererar din reklamfilm. Vårt mål är att bli Sveriges ledande tidning på nätet som handlar om fordon med hjul och motor nu och då. För historien som tagit våra fordon dit dom är idag är minst lika viktig att hålla vid liv som den nya tekniken vi har framför oss.

motomix mobil

Följ oss också direkt från mobilen

MotoMix.se, tidningen på nätet för oss alla med lite olja i ådrorna kommer inte vara igång förrän andra delen av 2018 och in på 2019. Från början kommer vi länka en hel del från Motorbloggen BigPapa.se, mina artiklar och från tidningarna jag skriver för. Ni kommer alltså inte missa starten och allt annat kul vi kommer bjuda på som tävlingar, nyheter, teknik, klassiskt, modernt från hela vida världen. Vi kommer ha koll på vad som händer i Sverige och lokalt.

Men vi vill också ha med dig där du är. Dina tips, ditt fordon och garage, din klubb och era event eller ditt företag, ni är alla jätteviktiga. Skicka tips!

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.