Semestern slut

Landat i Stockholm, tåget vidare hemåt, en snabb middag sedan en tur till ridhuset och Bilbolaget (Volvo)på Teg. Jag han också med att förrätta en vigsel på ett vackert turkiskt bröllop innan jag gick till tvättstugan ikväll 🙂 Haha, ibland fattar jag knappt själv hur man är funtad.. Jaja, mycket trevlig vecka i Polen har vi haft och nu väntar några dagar att vila upp sig på.

Bildresultat för nya duster 2018

Bildresultat för nya duster 2018

Som jag nämnde hann jag med kaffe och koll på lite nyheter i eftermiddag. Bl.a denna lilla stora skönhet Dacia Duster som jag ska kolla mera på imorgon tror jag. Mera komfort än det tidigare och såklart mer funktion.

Att Duster utvecklat sin lågbudgetkärra har då gjort mig nyfiken. Återkommer då den testats med mera info 😉 Nu blire plant läge i soffan..

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.