Inte bara för Lamborghini

Utan det går bra för Volvo också enl Vd,n Håkan Samuelsson.

”Dessa resultat bekräftar att Volvo Cars nu är väl positionerat för en ny period av hållbar tillväxt globalt. Jag förväntar att vi ska slå försäljningsrekord även 2018, eftersom vi strävar efter att etablera oss som en diversifierad, global mobilitetsleverantör under vår nya vision Frihetskänslan.”

Volvo Cars har nu sålt 300.000 bilar hittills detta år enl halvårsrapporten vilket Motorbloggen gratulerar dom för. En ökning i kassan med 28,6% jämfört med samma period förra året, ca 2,6 miljarder alltså 😉 Totalt har man omsatt så här lång ca, 123 miljarder. Inte illa 🙂 Tänk om man fåt 10% av dom 😉

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.