Ännu en ny hoj

Ännu en ny hoj ska få möta gatorna, dessutom från ett nytt företag.

Tarform är MC tillverkaren som just nu tar fram en eldriven caféracer som delvis är byggd med 3D printade delar.

Företaget säger så här om sin skapelse

”A classic form for the future. We looked to revive the classic form, and unite it with modern day technology to create a new riding experience. An electric vehicle that embodies the spirit of craftsmanship, advanced manufacturing, and clean technology.”

Man har börjat ta förhandsbeställningar till ett pris strax under 200 tusen kr. Men vill du beställa en hoj får du vänta tills slutet av nästa år. Så nästa säsong hinner du knappast köra, i vart fall inte här i norr.

Mera info hittar du HÄR

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.