Att dom orkar

Jag blir lite illamående varje morgon kl 06 då jag far till jobbet med buss eller bil. Anledningen dessa morgonpigga motionärer! Vart kommer dom ifrån?

Bildresultat för löpare morgon snö

Att orka kliva upp så tidigt för att springa ett pass på ett antal km, såväl i sträng kyla och regn. Är dom från en annan planet eller är det jag som är så förbannat lat, otränad och börjar bli till åren. Man blir lite illamående då man inser att man inte alls hänger med. Iofs har jag aldrig klivit upp för att träna även om man behövt det vilket nog bidragit till att man ligger där man ligger 😉

Bildresultat för soffliggare

 

Men måste iaf säga att jag imponeras över dessa män, kvinnor, flickor och pojkar som håller sina kroppar i så bra trim. Det är nog dags att man rullar ur soffan tror jag och börjar ta sig i kragen.

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.