Hjälp i JUL!

Templar Against Child Abuse T.A.C.A arbetar för att barn som lever i utsatthet på något sätt.

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

Men så här i tider då det vankas jul och andra storhelger har vi i T.A.C.A.s norra del av landet ett antal familjer som vi engagerat oss i lite extra vid olika högtider. Vi fyller bl.a på kylskåpen med det där ”lilla extra” till julbordet och framför TV:n nu i jul där vi redan har kommit en bra bit på väg.

Relaterad bild

Men vi behöver också er hjälp till lite julklappar till alla de snälla barnen i familjerna. Därför sträcker vi nu i god tid ut en hand till dig/er.

Bildresultat för julklappar bigpapa

Barnen i familjerna är fördelade 4st, 4st och 2st. Åldern är mellan 5-14år och finns i länet. Presentkort, Biokort, Leos lekland mm är enkla saker för oss att fördela ut till barnen/familjerna men allt är såklart välkommet.

Vi hjälper också sedan länge två st ålders pensionärer och en hemlös sjukpensionär som har det tufft med en liten bit extra julefrid gm presentkort på mat.

Jag och vännerna i T.A.C.A kommer och hämtar och levererar då det närmar sig. Skulle det bli ett överskott kommer vi skänka det främst till barnen och julfirandet på Bakfickans julfest eller till Öppen Gemenskap.

Sänd mig ett mejl eller ring <3 Se kontaktinfo i högerspalten.

Vill du skicka en slant så har T.A.C.A swish också. Märk då din swish med ”Norrland” SWISH till 1235151410

cover photo, Bilden kan innehålla: 11 personer, personer som ler, träd och utomhus

Kör du hoj och vill ansluta dig i familjen som finns i 20 länder eller vill du bara supporta T.A.C.A? Din bostads ort har ingen betydelse. Vi åker ju hoj för tusan 😉 HÄR hittar du mera info samt sida till ansökan.

//Big Papa

 Bildresultat för restaurang mix logo

Din lokala restaurang

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.