MC Mässan i ett välgörande samarbete

Att MC Mässan är årets stora händelse på två hjul råder det ingen tvekan om. Här samlas entusiaster från hela landet och i år finns det flera nyheter på programmet. En extra god sådan är samarbetet med Barndiabetesfonden och Barncancerfonden.

Bildresultat för mc mässan 2020

På MC Mässan 2020, som äger rum på Svenska Mässan i Göteborg 24–26 januari, får besökarna chansen att delta i ett antal olika sorters aktiviteter. Flera av dessa är av karaktären ”prova på” och tävlingar med priser.

MC Mässans arrangörer, Moped- och motorcykelbranschen, har beslutat att inleda ett samarbete med Barndiabetes- och Barncancerfonderna i västra Sverige, vilket innebär att intäkterna från ett urval av aktiviteter och tävlingar går till fondernas viktiga arbete för barn och ungdomar som drabbats av sjukdomarna diabetes typ 1 och cancer.

Bildresultat för mc mässan indian

De aktiviteter och tävlingar som är belagda med en kostnad, som jämnt fördelat går till Barndiabetesfonden och Barncancerfonden är:

* Krypkörningstävling – 25 kronor per tävlingsrunda.

* MC-tjuren – 25 kronor per åk.

* Däckbytartävling – 10 kronor per tävlingsrunda.

* Kick-bikes m.fl. fordon – 10 kronor per åk.

Vi ses på mässan såklart då BigPapa.se är på plats. HÄR hittar du biljetter

Godmorgon

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.