Vårtecken i norr

Att vi nu närmar oss våren har jag fått ett bevis på liggande på mitt köksbord. Ett ”måste” för alla MC åkare är en CTEK laddare. Ja inte bara för MC åkare, utan alla batterier kräver ju underhållsladdning. Men denna jag beställt som är en CTEK CT5 Powersport tänker jag och gumman ha till hojarna. Har förövrigt två till men vill man unna sig något då gumman köper gardiner så köper jag bra grejer till garaget 😉

CTEK gör ju olika typer av laddare och torde nog vara dom största leverantörerna. Grejerna är lätta att använda och smidiga då dom inte är stora och klumpiga. Som sagt har jag några men så att jag saknar en som jag vill ha på hyllan. CTEK har nämligen lanserat en produkt tillsammans med varumärket Gulf,

Gulf Limited Edition Charger  är en specialutgåva i ett begränsat antal som ”laddad” med den senaste tekniken. Vill du ha en världsledande laddare som inte grannen har och en laddare som ger batteriet optimala förutsättningar till bästa laddkapacitet under sin livscykel ska du vara snabb och lägga en order.

Ett annat vårtecken kommer mina grannar få ta del av till helgen. Nämligen min garagevårstädning som brukar behöva en dag. Märkligt vad fort garaget förvandlas till förråd och soprum då vintern kommer 😉

Godmorgon och trevlig Fredag

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.