Måndagsträffar över

Iaf över för oss och stunden.

Bilden kan innehålla: motorcykel och utomhus

Måndagsträffarna i vår regi (Big Family Cruisers, Nalta Eljest MC & Garaget) har nu passerat 12 år och är inne på 13e. Wow säger jag då jag kollar igenom galleriet och bilder på folk och händelser som passerat gm åren på de tre olika platserna vi varit. Våffelmästerskapen som vi körde på Ersboda…skratt. Kul var det dom åren om än en och annan föråt sig på Jonnys smarriga våfflor.

Bilden kan innehålla: en eller flera personer, motorcykel och utomhus

Men nu har vi 13 i garaget bestämt oss för att avsluta detta (Måndagsträffarna som arrangemang) med ett STORT tack till er alla.
Varför då frågar du kanske.
Jo, Måndagsträffarna slutar vi med då vi känner att vi vill lägga fokus och tid på andra saker framledes. Såväl utanför garage verksamheten och inne på Garaget och privat såklart. Så Garaget kommer finnas kvar, vi kommer finnas där, än mera kanske under denna säsong men med lite andra arrangemang. Du måste därför såklart fortsätta följa oss och vad som händer i Garaget.

Spontanfika kan vi kalla det istället med kaffe, läsk mm kommer fortsättningsvis finnas att ta del av året runt då Garageporten står öppen eller då lyset är tänt under vintertid. Levande musik, barhäng, After work mm kommer kanske dyka upp vartefter. Mekplatser kommer kanske finnas att hyra för den som önskar, något som efterfrågats. Är just du sugen så hör av dig med intresseanmälan 😉 Vi har nalta idéer på G 😊

Som sagts så Garaget Kronoparken finns kvar, men vi känner som sagt att dessa snart 13 somrar med främst Måndagarna bokade får räcka och ser kanske att någon annan klubb/förening vill hugga stafettpinnen och köra det vidare. För det är alltid kul då det händer något för oss motorentusiaster och synd om Måndagskvällarna helt upphör.

Nu växlar vi ner och kör en krokigare väg med spontanfika ist.
Stort tack från oss för dessa 13 år med ”Måndagsträffar”
// Vi 13 i Garaget

Stöttar invånarna och motorkulturen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.