Nybilstankar

Vem skulle inte vilja byta bil till denna modell av Rolls-Royce som kommer 17 cm längre än tidigare 😉

Bild till artikel

Visst är jag supernöjd med min sist införskaffade skåpkärra, men tänk att krypa in i baksätet med en liten drink och låta gumman skjutsa en runt stan 🙂 Eller, okej vi fixar chaufför så får hon hålla mig sällskap med ett glas bubbel ist plockat direkt från kylen som finns bak i bilen.

Ghost släpptes nyligt och nu släpper man alltså Ghost Extended som enkelt uttryckt är förlängd. Kärran mäter 5,71 vilket är helt ok och ryms precis i mitt garage.

Priset är än inte känt, men gissar jag så kommer jag få lägga mellan om jag ska byta in min egen Ford 😉

Godmorgon

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.