Mustang <3

Har länge gått och sneglat på de nya Mustangerna och blir mer och mera sugen på en. Och det bästa är att gumman känner samma sak 😉

Bild till artikel

Jag tycker dom är lika grymma nu som dom var på 60-70-talet. Annars brukar dom ha tappat stinget då dom moderniseras. Men tack och lov inte Mustangen. Nu satsar Mustang på att återinföra manuella växellådor i Mach 1:an vilket också gör mig glad. Halva bilkörningen är ju att få växla manuellt 🙂

Om ni minns så kom ju Ford ut med nya Mustang Mach 1:an i våras. En klassiker med en grym V8:a. Nu meddelar man att den kommer till oss i Europa också någon gång under nästa år. Gissa vilka som ska provköra då  🙂

HÄR finns mera att läsa, dock nämns inget om priset tyvärr

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.