Mercedes med 900hk

En Mercedes-AMG GT 63 S med 900 hk finns nu snart i 10 exemplar.

Bild till artikel

Det är Brabus som ligger bakom deras senaste Rocket som lovar 900hk ur V8:an med dubbelturbo. Original är den på 4,0L men denna har man borrat upp till 4,5L. Motorn har fåt en egensmidd vevaxel, nya kolvar, nytt insug och nytt avgassystem bl.a. Bilen är som en godiskiosk för bilentusiasterna 🙂 Vad sägs om 0-100km/h på endast 2,8 sek och 0-200km/h på 9,7 eller 0-300km/h på 23,9 😉 Man lovar en toppfart på 330km/h vilken man klarar sig med här i Sverige under polisens lunchrast. Skämt åsido bilen är laddad med effekt.

Karossen har man också gått ”all in” på. Breddningskit, bakvinge i kolfiber, 21 tums fälgar fram, 22 bak m sulor som man inte vill köpa nya ofta, 335/25 t.ex 😉 Sen då priset på närmare 4,3 miljoner skr. Det kostar att vara värst i stan 🙂

//Big Papa

3 kommentarer

  1. Gunnar.F.

    Som merca fantast,är denna min drömbil,tyvärr är nog dessa 10 redan bokade eller sålda,så 4,5 mille är nog det minsta problemet tyvärr 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.