Köpa en tanks?

Hmmm hur ofta har man inte funderat på köpa en riktig Tanks?

1943 M4A1 Grizzly Variant of Sherman Medium Tank

Nja, ska jag vara ärlig har det inte jhänt så ofta om än det skulle varit riktigt kul att ha en i stugan. Snacka om kaliber då det är dags för småviltsjakten 😉 Skämt åsido så finns det en till salu nu. Det är auktion hos Bring A Trailer som har en Tanks modell M4A1 en tanks som även kallades Grizzly.

1943 M4A1 Grizzly Variant of Sherman Medium Tank

Denna är kanadensisk och var i bruk där på 40-talet. På 50-talet och ända fram till 80 användes dom i Portugal. Man tror att ca 20 st finns kvar och nu har alltså du och jag chans att buda. HÄR hittar du mera info

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.