Biltillbehör

Biltillbehörsdjungeln är ju hur stor som helst och framförallt på nätet.

Jag skrev ju tidigare om att jag hittat min drömbil om än så enkel bil som en Ford Transit Connect. Men den är grymt snygg i sina linjer och rymmer mig bra på alla sätt och har ett fantastiskt lastutrymme. Då jag sökte bilen var det egentligen en Peugeot jag sökte. Dom är minst lika bra, men den va inte byggd för en stor överviktig man bakom ratten med långa ben. Hoppas i vart fall att dom inom några år fixar till det för då är chansen stor att det blir min uppdatering av drömbil 🙂

Kan vara en bild av bil

Dekoren var ett sätt att pynta den till det bättre och reg.nummer 🙂

I.a.f så trots att man funnit en kärra man är nöjd med så vill man ju alltid göra den bättre. Hittade en bra tillbehörssida hos ett företag som heter SC Styling här på nätet med säte i Sverige också 🙂 Företaget levererar så väl till EPA traktorer, bilar och till stora lastbilar och allt från små utsmyckningar till däck och fälg. Själv var jag nu ute efter bättre ljus, ledljus på min bil vilket behövs här i norr. Deras dubbelradiga Seberia ljusramp hamnade i varukorgen. Hört att dom är riktigt grymma och prisvärda.

Sparco Antenn svart/kolfiber

En annan sak jag behöver är en kort antenn på taket för min längre har av ngn anledning trillat bort 😉

Detta får räcka för denna gång fast man gärna vill fylla varukorgen ännu mer 🙂 Det är ju skoterväder idag med bästa #POLARIS

//Big Papa

Bildresultat för sc styling logo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.