Morsdag i helgen

Till alla mina manliga vänner ute i landet. På söndag är det mors dag å då ska vi väl alla män och barn pyssla om mammorna lite extra på ngt vis 🙂 Men imorgon är det Fredag. Kan inte vi som har haft turen att träffa en underbar kvinna ge henne en blomma då efter jobbet? Bara för att hon är just hon och verkligen förtjänar lite uppskattning. Ja vad tusan skulle vi göra utan henne.

Det finns massor av skäl varför vi ska göra detta. Här är några;

Hon väcker dig aldrig mitt i natten för att fråga ”Vad tänker du på?”. Hon bryr sig inte om vad du tänker på. Om hon inte vill se Formel 1 eller TopGear så sätter hon sig inte bredvid dig i soffan och klagar. Hon går någon annanstans och gör något hon gillar istället. Och oftast är det mycket mer intressant.
– Hon känner sig själv bra nog för att känna sig trygg i vem hon är, vad hon är, vad hon vill ha och vem hon vill ha det ifrån.
–Hon ställer aldrig till med scener när ni är på fest eller på en fin restaurang. Men, om du förtjänar det, kommer hon självklart inte att tveka att skjuta dig om hon vet att hon kommer undan med det 😉
– Hon är säkert bra på att ge dig beröm, ofta helt oförtjänt. Hon har lärt sig hur det känns att INTE bli uppskattad 😉
– Hon litar på dig i alla sammanhang
– Hon är alltid ärlig. Hon berättar på en gång att du är en dumbom eller om du uppför dig som en. Du vet alltså var du har henne;)

Fråga Mormor -

Visst faan förtjänar hon en blomma? ❤

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.