Nej!!!!!!! Inte MC också

Är detta framtiden!!!???? 🙁

Kan vara en bild av motorcykel och utomhus

//Big Papa

2 kommentarer

  1. Anders

    Många el-hojar spöar dina indianska gjutjärns-klumpar så att det visslar om det. Vad sägs om t.ex. Zero Zero SR/S som klarar 0 – 100 km/h på 3,0 sekunder och har en toppfart på 200 km/h. Räckvidden är upp till 259 km vilket knappast är så mycket sämre än bensindriven customhoj. Till och med Harley Davidson gör eldrivna hojar numera.

    Enda nackdelen med eldrivna motorcyklar är nog motorljudet som är tämligen fjösigt jämfört med bensindrivna customhojar. Du får passa på att spela in ljudet så du kan lyssna på det i framtiden också 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.