Har du drömgaraget?

Skicka då gärna bilder och berätta för mig varför så kanske jag kikar förbi så vi får dela med oss av din dröm.

Bilsport & MC delar med sig av ett reportage dom gjorde då dom besökte Jonas Gåhlins Garagedröm i klippet ovan. ”Garaget är för många av oss en nästan lika stor del av hobbyn som själva fordonen. Förmodligen finns det lika många åsikter om vad som är ett drömgarage, som det finns fordonsentusiaster. Vi tog med oss filmkameran och besökte Jonas Gåhlin på hans gård i Tierp. Jonas har byggt ett garage som vi tror att fler än vi kan hålla med om ligger ganska nära det man ser framför sig när man hör ordet “drömgarage”. Gå in och titta på filmen och dröm dig bort.

Tobias Mannerstorm, är en av våra härliga medarbetare på kontoret i Växjö. Tobias, vad är ett drömgarage för dig?

“Ett drömgarage för mig ska vara rymligt, innehålla minst ett läckert fordon som t.ex. en De Tomaso Pantera, Dodge charger -68 eller varför inte en Amazon Kombi. Sen måste det finnas en riktigt vass stereo så att jag samtidigt som jag mekar och putsar kan lyssna på t.ex. Entombed, Hellacopters eller Kvelertak med mustig volym för då blir allt mycket bättre.
Av de Drömgarage som vi på BMC har tittat in i hittills så är Jonas i Tierp nog min favorit, fantastiskt att se ett garage av den kalibern som dessutom innehåller ett flipperspel. Helst ska det vara ett Dr. Who-flipper från -92 som är en gammal ungdomsfavorit att stå och svära över.”

Godmorgon och trevlig Tisdag.

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.