Stöd finns för barn/ungdom

Vårt mål i Templars Against Child Abusel (T.A.C.A.) är att vi vill skapa en säkrare miljö för utsatta barn. Man kan säga att vi är en armé av Bikers som gör allt i vår makt för att se till att barn inte lever i rädsla för utsatthet eller i annan form av social utsatthet. Vi samarbetar med lokala myndigheter som redan finns på plats för att skydda barn.

Vi vill att alla utsatta barn ska känna igen vår uniform, och att om de behöver hjälp, kommer vi att hjälpa. Det är hjärtevärmande att se barn som leker och ler, och att veta att de är skyddade av T.A.C.A.

Så känner ni något barn som behöver hjälp på något vis så tveka inte att kontakta www.tacasweden.se
Besök gärna sidan och läs om oss. Ni får gärna bli supporter eller varför inte ansöka om medlemskap?

Vi har även ett jour nummer man kan nå oss på vid akuta situationer 072-7000365

//Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.