Björn Ferry, skidskytt

Helen Helgum!

Först ett stort grattis till Helena! Vilken gastkramande avslutning på världscupen! Jag satt och räknade poäng och antalet segrar under loppet och det blev precis så jämnt som det kunde bli! Hade känts sjukt om Wilhelm vunnit trots att Helena var före henne med gula västen på. Förbundet måste nog se över reglerna så att det inte kan hända i framtiden.


Jag blev elva idag. Var tvungen att slå CJ med fyra poäng för att ta honom i totalen, det blev tre.. Jag tröstar mig med 13-8 i inbördes möten..


Jag är nöjd med min säsong trots alla sjukdomar. Tre gånger på pallen individuellt, en gång i stafett, tio gånger topp tio, en slutlig niondeplats i totalcupen. Skyttet har också fungerat bra, jag har bara kollat lite snabbt oc

En kommentar

  1. Kerstin Wänman, Vindelnbloggare

    Vill börja med att hålla med dig om att det var spännande igår när Tjejerna åkte. Att hon dessutom vann världscupen var bara så kul. Den bäste vann helt enkelt..

    Sen vill jag tacka dig (och de andra oxå, såklart) för en spännande säsong med allt från pallplatser till bra placeringar.
    Längtar redan till nästa år. Ha de så bra i Storuman och lycka till med all din träning 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.