Det börjar smälla

Den stora silly season-explosionen jag tidigare antydde verkar vara över oss. Som brukligt börjar det med att topplagen i elitserien fyller sina trupper, sedan kommer vågen längre och längre ned i seriesystemet. Som jag förstår det har mästarna Färjestad redan sin trupp klar efter att igår offentliggjort värvningar som Sanny Lindström, Johan Andersson, Fredrik Lindgren och troligtvis inom kort även tidigare Malmömålvakten Henrik Karlsson.

Brynäs förstärkte med mästarnas Eero Somervuori och Leksandsmålvakten Eddie Läck (som jag för övrigt inte förstår varför han bänkades i början på kvalserien).

Linköping har gjort ett ’hyfsat’ målvaktsförvärv i Fredrik Norrena.

Umegrabben Daniel Sondell, som faktiskt var rätt nära en flytt hem till Björklöven för två år sedan, har valt att gå till Modo.

Lövens konkurrent Malmö värvade Morten Green från Leksand.

Vad vill jag säga? Det brinner i knutarna, snart kommer vågen till allsvenskan och då gäller det att Björklöven är redo. Jag kollade mailen typ 20 gånger i går efter ett mail från Björklöven som skulle kalla till presskonferens, men det kom aldrig något. Dock är det nu i alla fall officiellt att Juhani Tamminen är förstavalet och nu är det bara att hoppas att det går undan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.