Det plingar tätt

Bläcket hade just torkat från Johan Svedberg-artikeln innan det droppade in ett nytt pressmeddelande om att även Nils Andersson har skrivit på för två år.

– Egen produkt, konstruktiv, rörlig och spelskicklig back med stora utvecklingsmöjligheter. Det fanns naturligtvis andra klubbar som var intresserade. Vi är mycket nöjda att Nils valt att stanna och fortsätta sin utveckling i Björklöven, säger sportchefen Arto Sirviö till bjorkloven.com.

Även där helt rätt att kontraktera mer än bara den kommande säsongen.

Som det är nu är fem backar klara: Johan Svedberg, Martin Johansson, Nils Andersson, Andreas Stenling och Maxim Matushkin. Räknar man dessutom in Alexander Eriksson är det tydligt att det inte finns så många platser lediga.
Hur många
– Vi ska ha åtta backar i alla fall, sa Sirviö.
Har du sagt när du vill att backsidan ska vara klar?
– Nej, det vågar jag inte. Förhoppningen är att vi ska vara rätt nära den truppen vi ska ha första helgen i juli, så att vi hinner få klart med dem i god tid innan vi ska köra igång sommarträningen den 20:e juli.

9 kommentarer

  1. tomas

    Räknas Nils och Maxim in i de 8 backarna? Kommer Alexander in + Jonnie så har vi bara rum med en backvärvning.

  2. Börje

    Här har vi ett nytt typexempel på att har man rätt namn så får man plats i Lövens A-lag nämligen Nils Andersson,han har ju fått”kliva”upp till J20 iförra säsongen,och att se att han skulle vara mogen för allsvenskan är ju fullständigt ofattbart,och dessutom börjar ställa krav på föreningen om än det ena och än det andra,Kiruna maffian härskar oförtrutligt i Löven det är ett som är säkert.BEDROS VAKNA??????

  3. Larry

    När ”vanliga”människors söner (ej 87 guldspelare) får juniorkontrakt då är det helt andra regler som gäller????Kan det möjligen vara så att nån i Kirunamaffian har vart och viskat i sportchefens öra???

  4. TheSandwich

    Jag har förutspått en ny extern back, då jag varken ser A Eriksson eller N Andersson som externa.

    Problemet är inte att Alex, Maxim eller Nils kontrakteras. Jag ställer mig upp och applåderar, tyvärr hade vi redan två på kontrakt som jag verkligen inte skulle sakna. Nu hoppas jag bara att den externa backen är en stor högerfattad pjäs som styr upp ett pp.

  5. Lars Eriksson

    Larry och Börje:
    Snacka om att ni söker problem! Killen har bland annat varit uttagen i juniorlandslag och hans far har verkligen ingenting med någon i Lövens organisation att göra.

    Läs på innan ni uttalar er.

  6. Jonte

    Hörru hockeyälskare. Du ska väl först och främst ta reda på den fakta du skriver än att såga alla andra! Ta fram någon fakta på att Nils Andersson har varit med i något juniorlandslag så är jag nöjd! Så vitt jag vet så har jag inte sett någonstans att han har någon landskamp! Skärpning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.