Zlatan är Zlatan…

…och Juhani Tamminen är Juhani Tamminen. Jag fick i kväll ’äran’ att föra mitt första samtal med honom, och det var högoktanig underhållning. Han fullkomligt spottar ur sig grejer i Zlatan-klass.

När jag frågade om de böter som Vasa nu dömts till, på 10 000 euro, för att Tamminen konstant kritiserat de finska domarna under slutspelet, levererade han följande:
-Det är den finska ligan. Så fungerar den, de har svårt för Tamminen, trots att det är Tamminen som fyller arenorna. Men det kommer en tid när de den finska ligan lär sig respektera de bästa bossarna.

Och det är inget fel på självförtroendet.
– Vill de ha mig så får de det absolut bästa, men det kommer att bli radikala förändringar. "Change" säger Obama och "change" säger Tamminen.

Återkommer med mer Tamminen-stoff.

En kommentar

  1. putte

    … Vad som än händer vore Juhanni Tamminen ett jävla energitillskott i en förening som begått självmord 13 gånger om. Han kanske är en mytoman och skrävlare, men ”lets face it”, om ingenting händer snart kommer TSK att vara nr.1 i stan… Pajas, Messias eller en i mängden får vi väl se. Signa Tamminen NU!!! Det kan bli kul framöver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.