Låneavtal med Zacke

Scanpix

Måste faktiskt säga att jag är förvånad. Trodde inte Löven skulle göra klart med någon sådan här lösning nu, utan eventuellt om det skulle krisa sig under säsongen. Både Siken och Wälitalo har ju dessutom gått så bra på försäsongen att jag trodde man skulle lugna sig lite, men icket.

Men men, som jag ser det är det en win-win-situation både för Löven och Modo. Visst, Modo lär ju knappast gå med på att låna ut honom när de själva behöver honom, men ur Lövens synvinkel är det ju bättre än ingenting alls.

3 kommentarer

  1. degen

    Då det är ytterst sällan MODO och löven spelar match samma dag kan modo låna ut honom en onsdag och sen ha honom åter på torsdagen. Så att modo kan låna ut honom när de behöver honom dagen efter kommer med all säkerhet ske!

  2. Per

    Det här känns som en bra lösning. Ger Siken stort förtroende men man har ändå en backup redo om han skulle vara borta några matcher eller behöver få vila. Wälitalo får följa med som båsöppnare men när Siken är borta så tar man in Zacke och fortsätter med Wälitalo i båset.

  3. Brasse

    Men om Krizan skadar sig kanske inte MODO vill att han spelar 3 matcher på 3 dar. MODO tisdag, Löven onsdag, MODO torsdag…………………………….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.