Kom och se film!

Kom och se film med oss på söndag kl. 18 i Blåbandslokalen, Skolgatan 40 i Umeå. Filmkvällen är ett sam-arrangemang mellan Umesingel och Umeå Blåbandsförening. Servering av fika och popcorn.

 

Miki Lindmark, värd för Umesingel, inleder kvällen med presentationsrunda och andakt. Hennes framföranden brukar alltid bli speciella och humoristiska blandat med det allvar som en kristen livsstil förmedlar.

Vi ska se filmen "Pay it forward" som handlar om 12-årige Trevor McKinney som bor i Las Vegas lite fattigare kvarter, med sin mamma Arlene. Arlene försöker vara en bra mamma samtidigt som hon har två jobb och sliter för att ge sin son ett bättre liv. Trevor och hans klass får en uppgift av sin SO-lärare, Eugene; att tänka ut ett sätt att kunna förändra världen. Trevor är den som kommer på den bästa idén. En man som även har uppmärksammat Trevors idé letar och letar efter personen som kom på det och hälsar på människor som varit med och "skickat vidare". Han fortsätter sedan för att hitta personen som från början startade detta och får världens chock när han märker var och från vem det kommer ifrån.

"Skicka vidare". Om alla hjälps åt så kan idén förändra världen, men tyvärr blir det inte så om en del inte vågar. Samtidigt som allt händer så märker Trevor att hans mamma dricker, och det gillar inte Trevor. Hans mamma och Eugene träffas och blir kära, men plötsligt kommer Trevors pappa (Jon Bon Jovi) hem. Hur ska det gå?

Välkommen! 

 

Om du undrar något kan du kontakta ordföranden i Umeå Blåbandsförening:

Berit Berggren
Telefon: 070 – 306 08 39 

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.