Första singelcafét!

Singelcafé lördagar kl. 13Umesingel Singelcafé Blåbandslokalen Umeå Blåbandsförening-17 start 28/4

På lördagar, sista lördagen i månaden, har vi Singelcafé i Blåbandslokalen, Skolgatan 40, Umeå. Här kan du slinka in efter shoppingrundan för fika och mingel. Klockan 15 är det ett Kulturevenemang och vilket evenemang det är kan du läsa i kalendern inför varje träff. Självklart har vi även presentationsrunda och andakt.

Vissa lördagar kommer singelträffen att fortsätta i Korskyrkan med gemensam mat och fler aktiviteter. Håll utkik i kalendern eller gå med i mejllistan intresseanm(at)umesingel.se för att få information direkt i brevlådan. Byt ut (at) till @

Singelcaféerna är ett samarrangemang mellan Umesingel, Umeå Blåbandsförening Korskyrkan och NBV.

Singelcafé i Blåbandslokalen: 28/4, 26/5, 29/9, 27/10, 24/11
Singelcafé i Kyrkstugan på Nydala: 6/6, 25/8

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.