Kyrkstugans aktiviteter i sommar

Kyrkstugan, Umeå Blåbandsförening, Blåbandet, Pilgrim, Singelträff, Umesingel

6-10 juni flyttar Blåbandets café ut i Kyrkstugan vid Nydalasjön.Kyrkstugan har öppet kl. 12-16 och alla som vill är välkomna på att njuta av hembakt go-fika, smörgås, våfflor, glass och smoothies.

Igår kväll hade vi en träff för blåbandister för att planera verksamheten. Det kommer att vara en hel del spännande framträdanden och aktiviteter. En del gamla godingar och lite nytt på musikfronten. På nationaldagen har vi plantloppis kl. 13 och en singelträff med Umesingel kl. 15. På lördagen är det familjefest kl. 16.30

I år kommer vi att satsa på Pilgrimsvandringar längs Nydalasjön. Blåbandet håller på att utarbeta ett Pilgrimsprojekt i samarbete med NBV och Bilda. Det finns möjlighet att följa med på en pilgrimsresa till "Det heliga landet" i maj 2013. Därför kommer vi också att ha en inspirationskväll med bildvisning från "Det heliga landet". Vi återkommer med mer information kring detta.

Har du tränat crossfit någon gång? Det är högintensiv funktionell träning. Enligt ny forskning sägs denna träningsform vara den mest effektiva träning du kan utöva. Om du gillar att träna är det ett hett tips att komma på vår prova-på-dag lördagen 10/6 kl. 13-15 med vår Hälsoinspiratör. Kom träningsklädd!

Vart det mycket att hålla reda på? Lugn, det kommer en broschyr!

Kyrkstugan, Nydala, Blåbandet, Umeå Blåbandsförening, Pilgrim

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.