Nationaldagen firades i Kyrkstugan

Idag hade Blåbandet sin första cafédag på Kyrkstugans sommarcafé vid Nydalasjön. Redan en timme innan cafét slog upp portarna var det fikasugna besökare som ville ha kaffe och äggsmörgås. Personalen fick slita hårt för att få fram alla gosaker till serveringen som exempelvis våfflor med sylt och grädde, smoothies, fruktbägare, smörgås, drycker och gobitar.

Under dagen har det varit mer än 200 gäster på Kyrkstugan och vi förväntar oss lika mycket folk till helgen när vi även har Prova-på-träning (högintensiv funktionell träning) och sommarfest med grillning, lekar och pyssel. Läs mer i Kyrkstugans broschyr. Här kommer lite bilder från Sommarcaféet:

Umeå Blåbandsförening Kyrkstugan Nydala Nydalasjön Plantloppis Blåbandet LenaUmeå Blåbandsförening Kyrkstugan Nydala Nydalasjön Plantloppis Blåbandet LenaUmeå Blåbandsförening Kyrkstugan Nydala Nydalasjön Plantloppis Blåbandet Lena Forsgren

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Ingrid Sandström

    En fantastiskt rolig arbetsdag med alla trevliga besökare som verkade nöjda med det som serverades.Välkommen fram t.o.m. söndag hälsar kökspersonalen för Umeå Blåbandsförening.

  2. Kicki Hedlund

    Svar till Ingrid Sandström (2012-06-06 22:22)
    Jaaaa, sällan har köksarbete varit roligare än det var idag:) Inte minst samtalen med gästerna. Det är en förmån att få vara med att driva sommarcafé. Människor är upprymda och glada.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.