Testa Högintensiv Funktionell Träning

På söndag kl. 13.00-14.30 kommer Hälsoinspiratör Christoffer Hedlund att föreläsa och ge en prova-på-lektion i Högintensiv Funktionell Träning (CrossFit). För otränade och vältränade!

Det är Stefan Björk, gymansvarig på Friskis & Svettis i Södertälje, och Anna Hägglund, instruktör på CrossFit Yesbox som inspirerat oss att börja träna CrossFit. CrossFit är en konstant varierad träningsform för att inget pass är det andra likt. Det är funktionellt för att vi tränar de rörelser som använder i vardagen. Rörelserna görs under hög intensitet för att utmana och öka vår fysiska kapacitet och nå helt nya nivåer och ständig förbättring.

Träningspassen kan köras ute och inne i oändligt många variationer. När vi tränar på gymmet använder vi oss av skivstänger, kettlebells, hopprep, ringar, räcken med mera. När vi är ute är det vår egen kropp eller utrustningen i en lekpark som vi använder. Eller det som finns i miljön där vi är!

Träna CrossFit regelbundet och du kommer att klara vardagens olika moment som exempelvis att bära matkassar, leka med barnen och flytta möbler mycket lättare.

Datum: 10 juni
Tid: kl. 13.00-14.30
Plats: Kyrkstugan, Nydala
Arrangör: Umeå Blåbandsförening, NBV

 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.