Grand Massive-”Monster”

GRAND MASSIVE, här har vi en sångare som inte riktigt känner sig bekväm med situationen. Han liksom stampar på stället och ser smått panikslagen ut som att han inte riktigt vet var han skall ta vägen eller vad han skall hitta på med sin kropp under videoinspelningen. Musikaliskt sätt så levererar dessa tyskar dock en helt ok form av "MUSTASCH Metal". 

 

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

 1. TONY

  Ha ha !! Det är jag som sjunger i Videon och jag håller med. Inte för att ursäkta mig… Men vi spelade in videon separat. Jag filmade min del 2 månader efter dom andra i bandet eftersom jag aldrig träffat dom innan och flög ner till Tyskland för att kunna spela in just den. Så en timme efter jag landade i tyskland så vart jag inkastad framför en kamera för att hinna. Och hans direktiv var klara.. Rör dig inte i sidled då du kommer ”försvinna” in i dom andra 😉 … Det där är den totala motsatsen mot hur jag är på spelningar så det vart liiiiite av en besvikelse att det blev som det blev. 🙂

  Grym blogg BTW.

 2. TK Blashyrkh

  Svar till TONY (2011-11-03 21:26)
  Tjena Tony!
  Först av allt så vill jag tacka för berättelsen om den humoristiska bakgrunden bakom videon och även påpeka att du verkar vara en skön snubbe i och med att du förstod att själva videokommentaren inte var skriven som ett påhopp, utan mer med glimten i ögat. Tack för komplimangen;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.