Bloggen om bloggen

Allt om blogg.vk.se

Spamskydd för kommentarer

Som en del av er kanske har märkt så har det börjat komma in en del spam bland kommentarerna till era blogginlägg.

Ett nytt skydd är nu på plats och ska förhoppningsvis stoppa detta. Dyker det fortfarande upp nonsens-kommentarer, hör av er till mig: [email protected] 

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Elof Striid

    då vill jag passa på att ge dig ett tips min unge man . det började en dag i parken för länge sedan . min hund fidde började skälla högt mot en sparkåkare som kom som en vättvilling utför kyrkbacken , på söders höjder vill jag minnas . året var -47 eller möjligen 48 , majblomman var ej kommen i kavajslaget ännu . jag hytte med näven och gav gossen en galosh . Nu kom det sig så att gossen tillhörde karolinska musikkårens gosskör där den kännde skalden E.F Wetterböj var ståthållare . för att göra en lång historia kort så gick det hela spektaklet ut på att , som flickan i karesuando sa ” hyvälinta dansa mambo i junisolen ” förövrigt en mycket fin visa som jag tror skrevs av Eisa Pättilä som olykligvis omkom av sotlunga i krimkriget där ciggaren uppfanns ! appropå motvinden så hade jag sidovind i babord , som flickan sa haha . efter jag tog gossen i kören i örat och inget annat om det nu kan anas så är inte fallet kan tänkas vill jag minnas .

    åren gick och jag träffade Britt mellan dover och callaé på dorset queen elisabhet II , en mycket fin kajuta i viktoriansk stil . Britt hade just kommit hem från franska revulutionen där hon hade jobbat som barflicka åt napoleon den 3 , för ack nej gammal äro jag men icket död . Britt tog mitt hjärta till sig och det begav sig till en liten romans som slutade i tragedi då Ivar krueger den kännde tändstickskungen lägrade henne i all vansinighetens lustar . Skandalen var påfallande redan och redan då hade Stalin lyft på sin mustash . Efter denna skandal for den karolinska gosskören hem på slottet igen och där kan de gott få vara . Som sagt dagens ungdom har aldrig tid för eftertanke och kan inte se alvaret med livets tunga börda utan lever i sus och dus likt dessa frillor och pjattare .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.