Bo Brydsten, Sorsele

Sveriges äldsta skoterklubb

Efter några veckor av sträng kyla är det idag mildare och klart väder. Solen förmår inte komma upp över fjällkammarna så det är solskugga i dalgången. Därför tog jag min snöskoter och drog upp på kalfjället för att njuta av solen. Den värmer förvisso inte kroppen ännu, men själen.

I eftermiddags hade vi årsmöte i Sveriges äldsta snöskoterförening, Ammarnäs Skoterklubb. Den bildades 1967 av bl a snöskoterprästen Kent Larsen, numer känd som Robinson-Kent eller Kör-Kent. Vi beslutade av förnya avtalet med kommunen om skötsel av spår och leder. Så nu kan vi färdas på välskötta leder i Ammarnäsbygden även denna vinter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.