Eftersnack och full fart mot nästa år

Har bestämt mig för att försöka hålla igång bloggen bättre och försöka skriva lite personligare igen, har ju mest matat ut information i de senaste bloggarna.

Så, vi klarade av första året av Rock Out Wild! Jag är så glad och stolt över både oss själva och alla andra som gjorde detta möjligt. Vi klarade oss inte runt ekonomiskt men med hjälp av lånade pengar har vi klarat räkningarna och är nu i full gång mot nästa år, Rock Out Wild 2012 blir 10-11 augusti!

Kan inte nog tacka alla som ställt upp, ni är ovärdeliga. <3

Festivalen fick så mycket fin respons att man kan leva med att det skulle behövts fler deltagare i publiken för att det skull gått runt, men flera andra arrangörer som jag pratat med säger att en festival inte går runt de första åren. Men nu satsar vi på att faktiskt fixa det nästa år! Vi har lärt oss otroligt mycket och vet nu vad vi ska tänka på inför nästa år. Dessutom har vi ju nu något i ryggen när vi ska söka om sponsorpengar, vilket vi redan nu börjat med.

Så inför nästa år har vi redan hunnit släppa biljetter, av 100 släppta med specialpriset 400 istället för 500 så är 23 sålda redan, så vill ni få tag på en sån biljett gäller det att passa på! Länk till det finns på hemsidan.

Vi har även släppt fyra av banden som ska spela, och flera andra är bokade med men vi drar ut lite på det för spänningens skull. De redan släppta banden är Days of Jupiter, Pyracanth, Great Rush och Lou SIffer And The Howling Demons. Mer info och länkar till deras sidor hittar ni under "Klara band" på hemsidan.

Längtar redan nu, det bitterljuva är dock det där att det är så många fantastiska vänner och bekanta som är på ett och samma ställe och så hinner man inte umgås med alla! Livet som arrangör… men, det är ju kul med musik! Ett uttryck som jag lärt mig av roddare som sent på natten ska packa ihop allt efter spelningen.

Hemsidan: www.rockoutwild.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.