Hallå!

 Har inte skrivit här på jättelänge eftersom VK verkar strunta fullständigt i att hjälpa mig med att kunna uppdatera min info, nu står det kvar två år gammal info som misstämmer fullständigt trots upprepade försök till kontakt.

Så jag får väl uppdatera mig här då istället!

Bor numera i Falun med pojkvännen Mattias "Hede" Hedberg men är fortfarande skriven i Sorsele så att kommunen inte förlorar ännu mer skatteintäkter.

Är 33 år.

Har kvar mina fiskar, de bor numera hos mamma i Forsnäs.

Har under detta år blivit ihop med världens bästa kille, fyttat till honom i Falun, tagit D, C och CE-körkort, genomfört år två av Rock Out Wild tillsammans med en stor bunt fantastiska människor som ställt upp och gjort det möjligt, ställt in siktet på nästa års Rock Out Wild (biljetter finns redan nu att köpa, gå in på www.rockoutwild.com) och börjat köra på turné med Peter Carlsson & Blå Grodorna vilket är det roligast jobb jag hittills haft i mitt liv!

Hede är ljustekniker och är just nu ute på turné med Pain i europa, medan jag för tillfället är uppe och jobbar lite i Sorsele. 

Hoppas någon på VK nu ser detta och kan få till så att jag kan ändra min info så att jag kan fortsätta skriva här 🙂

4 kommentarer

  1. Robert Sundelin

    Hej Bodil!
    Blogg-inkorgen har blivit sorgligt förbisedd på sistone pga tidsbrist, beklagar detta!
    Hursomhelst kan du lätt ändra din info själv numera. När du är inloggad så klicka på Inställningar i den ljusblå menyn. Där hittar du den infon som syns i vänsterspalten här på bloggen.

    Mvh
    Robert, webbutvecklare på vk.se

  2. Bodil Häggström

    Svar till Robert Sundelin (2012-11-20 14:06)
    Hej Robert!

    Kanon att du uppmärksammade mitt lite arga uttryck här! 🙂

    Jag har skrivit in all info jag vill ändra där, men det händer inget när jag sparar det, så har det varit i ca två år. Infon jag skrivit finns där men den går inte ut tills jälva bloggen så det gamla står kvar. Finns det något sätt ni kan avhjälpa det på? Måste ju blivit nån bugg i systemet.

    Tack!

    Med vänliga hälsningar
    Bodil

  3. Robert Sundelin

    Hej igen! Jag tror att du går in på ”Konto”-länken uppe i mörkblåa menyn, kan det stämma? Ser att infon är ändrad där, men den är bara presentationen för din användare och inte för själva bloggen (tanken är en användare kan ha flera bloggar och en blogg kan skrivas av flera användare).

    Testade nu att logga in som ”superadmin” och ändra på informationen som ligger i Inställningar, och det verkar funka (ändrade din ålder från 31 till 33).

    Alltså, när du är inloggad, klicka först på ”Bloggar” uppe i mörkblå menyn när du är inloggad. Sen på ”Inställningar” i den ljusblå.

    Hojta om det fortfarande krånglar!

    [email protected]

    Mvh
    Robert

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.