Gräddfil till Ulvskog (s)

Radion avslöjar att Marita Ulvskog begär en gräddfil in i Europaparlamentet. Helt uppenbart har ’vännerna’ i Europaparlamentet väldigt liten förståelse för att Sveriges socialdemokrater satsar på den EU-kritiska Marita Ulvskog. Inte alls konstigt: Varför skicka någon som helst inte vill vara där och dessutom ska ha särskild behandling dvs en gräddfil.

Jag är inte förvånad. Socialdemokraterna i Sverige visar återigen sitt rätta ansikte. Här är det inte frågan om att acceptera de regler som gäller, nä det ska förändras för nu kommer minnsann ’Marita Ulvskog’ och hon är inte bara EU-kritisk hon vill dessutom ha ’extra fringisar’ för att få¨mer makt.

Hennes uttalande visar på ett synnerligen dåligt omdöme. Med den politiken kommer det att bli svårt att få något inflytande i Europaparlamentet – om det inte ens finns stöd i den egna Europapartigruppen.

2 kommentarer

  1. Marcus Gustavsson

    Pajkastning, är det högerns svar till allt? Tragiskt.. det är sådana som du som gör att jag skiter i att rösta på söndag. Sluta kasta skit och stå för eran åsikt istället – först då får ni politiker min röst!

  2. Larsa

    Läs inläggen hon har gjort tidigare. Hon har bloggat om det mesta som har med EU att göra och som hon vill det ska se ut. Men självklart ska hon också få kritisera motståndarna. kostigt vore det annars.

    Lycka till i valet Lövgren! Min röst har du.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.