Parkeringsgarage på is!!!

Socialdemokraterna och Moderaterna lägger ner projektet parkeringsgarage under Rådhusesplanaden. Jag är inte särskilt förvånad. Ärligt talat har det legat i luften rättså länge nu.

Umeborna har aldrig gillat projektet. Valet 2010 samt den finansiella krisen är väl två argument för att förslaget till sist dras tillbaks. Nästan varje dag träffar jag umebor som uttrycker sin avsky för projektet. Varför välja dyra och komplicerade lösningar när det finns enklare och billigare alternativ.

Nu blir det omtag i garagefrågan. Politiskt motstånd ger resultat. Det folkliga motståndet har helt klart spelat roll!

En kommentar

  1. TC

    Ännu färre umebor vill ha äventyrsadet och simarenan, 50 metersbassängen o hoppbassängen, på grusplan vid Vasaplan men det struntar ni politiker fullständigt i, så ”demokratin” fungerar uruselt i Umeå för umebornas önskemål är irrelevanta.
    Att flytta E4 från det relativt obebodda området utmed nuvrande dragning till tätbebodda bostadsområden och stans enda verkligt attraktiva rekreationsområde utmed Kolbäcksvägen visar att plitikerna har någon nn dold ageda om styr dreras beslut för vad som är bäst för umeborna är uppenbrligen irrelevant.
    Hur kunde Operahuset gömmas undan i en grå trälåda på en bakgata?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.