Nämen – nu får Du väl ändå ge Dig, Holmlund!

L’état c’est moi, sa Ludvig den XIV. Nu har Lennart Holmlund uppenbarligen suttit för länge, eftersom han tror att ALLT som sker i Umeå är hans personliga förtjänst!

Ett litet exempel ur hans blogg idag: Lennart tror att kommunen blivit skulpturkommun – så fel, så fel. Umedalen Skulptur har fått ett nationellt pris av Boverket och Umedalen ligger förvisso i kommunen.

Men inte har kommunen fått priset för det! Eller Lennart tror kanske att det är hans personliga förtjänst att Ålö-Maskiner är världsledande på frontlastare också?

 
(Vad inledningsorden betyder? Googla på, Du!)
Etiketter:

2 kommentarer

  1. Fredrik

    Tänk på oss personal inom äldreomsorgen ( t ex vi som jobbar inom hemtjänsten ) nästa gång ni tar beslut i socialnämnden om nedskärningar. Det finns en gräns hur mycket fortare man orkar springa också vet du. Jag vet att ni politiker lever efter mantrat numera att kvalité inte ska behöva kosta speciellt mycket, men om det går ut över antalet anställda så innebär det inte mycket till arbetsmiljö och högre stress. Det är oftast vi kommunanställda som får lida för de teoretiska ideér som letar sig ut i verksamheterna tyvärr….

  2. Britt-Marie Lövgren

    Svar till Fredrik (2009-09-23 10:43)
    När alla brukare får möjlighet att välja hemtjänst (och byta om de inte är nöjda) kommer säkert kvalitébegreppet att omvärderas och betyda olika saker för olika människor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.