Känns det bra nu, Margareta Rönngren?

För- och grundskolenämndens ordförande Margareta Rönngren genomdrev, tillsammans med sina kamrater, att Ålidhemsskolan skulle läggas ner och i stället skulle en ”ny Ålidhemsskola” skapas genom om- och tillbyggnad av en tidigare skola – är Ni med? Inte så många förstod vad denna rockad skulle vara bra för, det kostade bara en massa pengar.

 
Och nu står nämnden där, med alldeles för mycket lokaler, inte minst i östra stadsdelarna. Alltså: Sofiehemsskolan ska läggas ner.
 
Jösses, det kanske var det som var meningen hela tiden – kosta vad det kosta vill, men Sofiehemsskolan ska bort! Det var kanske det som var Rönngrens drivkraft hela tiden?
Etiketter:

En kommentar

  1. Sofiehemsbo och fd socialdemokrat

    Där slog du huvet på spiken. Av någon anledning verkar Sofiehemsskolan vara ett hatobjekt bland vissa politiker, men att erkänna det eller att man byggt fel gör man inte. De borde istället ha satsat på att bygga ut Sofiehemsskolan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.