Det som inte får hända…

Det finns ingen som är oberörd av den tragiska olyckan där två ungdomar allt för tidigt fick sina liv avslutade. Gamla ska begravas före de unga. Barn och ungdomar ska leva hela sitt liv, växa upp bilda familj och så småningom bli gamla. Känslan av overklighet när det som inte får hända, har hänt, är bedövande.

Alla våra tankar idag går till ungdomarnas familjer, övrig släkt, vänkrets och skolkamrater.

Fick igår på förmiddagen besked om att Posom-gruppens arbete var i full gång. Det finns numera manualer för att bringa ordning i kaoset som uppstår vid olyckor av olika slag. Praktiska saker som snabbt måste lösas för att allt ska bli så bra och värdigt som möjligt. Posomgruppen har gjort ett bra arbete. Nu hoppas jag dock att de slipper att agera i skarpt läge ett långt tag framöver.

Det ofattbara lämnar inga svar, utan enbart obesvarade frågor. Varför?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.