Grattis Sverker!

Ett stort grattis till Sverker Olofsson som idag fått stora Journalistpriset. Det var du verkligen värd! Det har funnits duktiga konsumentvägledare över tid, men just i vår tid är du den absolut mest skinande stjärnan.

Det räcker till och med att hota med Sverker för att få rätt i affären har jag hört. Hela svenska folket har lärt sig att stå på sig och handla rätt.

Det absolut högsta betyget går till Sverker.

Dessutom är han vansinnigt trevlig!

 

Etiketter:

En kommentar

  1. lf

    Jag håller med dig till 100%.Sverker är ryggraden i vår uppfattning av moral och etik och rättvisa.Tänk tanken att alla vore som han.Det räcker med ett handslag! Vad lätt det skulle bli.Många gånger räckte det förr i tiden.Varför är det som det idag? Den girighet och ”satsa på dig själv anda” som präglas dagens samhälle har ni medverkat till.Så är det.
    En kort fråga:Varför kommenterar du svinuppfödarskandalen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.