Besök från Utbildningsutskottet!

Alliansen i Riksdagens Utbildningsutskott besöker Umeå. På programmet har bl. a. varit besök på Umeå Universitetet och träff med rektor Göran Sandberg samt Minervaskolan och träff med rektor Hans Jansson.

Lärlingsutbildning, den nya lärarutbildningen, rätten att få lära sig läsa och skriva tidigt i livet, lärarens avgörande betydelse, återkomsten av lågstadiet och speciallärarna var några punkter som poängteras.

Att kunskap är av avgörande betydelse för Sveriges framtid men framförallt för elevens framtid är fullständigt självklart.  Sverige behöver en bra skola.

På bilden ses bl. a KD:s Gunilla Tjärnberg, Sävar.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.