200 nya jobb på Volvo i Umeå!

En fantastisk nyhet att glädja sig åt. 200 nya jobb som visserligen är temporära men om konjunkturen håller blir de säkert kvar. Vilken lyft! Det går framåt för Sverige, det går framåt får Umeå.

Dessutom kommer glädjande besked både från arbetsförmedlingen och ungdomstorget i Umeå. Allt tyder på att det går bättre för Sverige och att fler kommer i sysselsättning.

Nu behövs det också ett nytt beslutstempo inom Umeå kommun. I eftermiddag presenterar Balticgruppen sitt förslag för media. Från Folkpartiet är vi beredda att hitta en kreativ lösning.

Umeå kan mera!

Etiketter: , , ,

En kommentar

  1. Urban Bengtson, idékonsult

    Om nytt beslutstempo betyder kloka och eftertänksamma beslut är det bra. Men inte om det blir hastiga och ogenomtänkta beslut som badplanerna med äventyrsbad och 50-m-bassäng på Nannakvarteret som togs utan förberedelse på en förmiddag för snart fyra år sedan. Och än, idag, finns inte en ritning att informera allmänheten om.

    I stället behövs snabbt beslut att avbryta denna planering innan Umeå riskerar upprepa bad-vård-hotell-missen på Nanna för 10 år sedan. Där var det de privata intressenterna som avbröt en politisk fel badsatsning. Bad passar bäst vid utemiljöer, inte mitt-i-centrum.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.