Är du 70 år eller äldre och vill bo bekvämt?

Vem vill inte bo bekvämt på ålderns höst? Bäckbacka AB bygger med inflyttning första kvartalet 2013 108 lägenheter på Backen.

Det ska bli väldigt spännande att höra om intresset för att flytta in är lika stort som det har varit tidigare (till de lägenheter som finns idag).

Fler och fler inser att den egna villan kanske inte är optimal när krämporna kommer på. Det kan vara skönt att ha jämngamla att umgås med.

Med tanke på att allt fler blir äldre och äldre är onekligen äldreboende en framtidsbransch.

Etiketter: , ,

6 kommentarer

  1. L L

    Hur går det ihop vi skall ju jobba till 75 klarar vi det
    bor vi nog kvar i husen med låga hyror sedan kan andra ta över man lever endast en gång självklart bor man så billigt man kan sedan får samhället ta över det är väl
    det vi har betalat skatt för satsningar har väl gått till skola barnomsorg äldrevård? Vi vet ju att man inte får ha hur mycket pengar som helst när man är innom åldringsvärden. (planeringssak)Det planeras för det hoppas att alla börjar med det vid 50 års åldern. Om fler gör det blir det nog förändring snabt i systemet för vi vet att pengarna skall in i samhället. Se på pensionspengarna var är dom? Tack vare internet får man så många uppslag tar man vissa delar ned en nypa salt, sollar och lever efter sunt bondförnugt kan man leva ett rikt och bra liv. Lever i högönsklig välmåga. Ha en bra dag utan bekymmer så lever jag. Man bor nog bäst i det man skapat själv på egna villkor och förutsättningar. Nu när pensinspengarna är borta det man betalat i hela sitt liv måste man tänka om.

  2. Kerstin

    Britt-Marie! Vi väntar med spänning på meddelande från Bäckbacka om lägenhet i det nya bygget!!!
    Hälsningar Kerstin.

  3. lf

    Ja,du pratar om de de som har möjlighet att bo på Bäckbacka.
    De som inte har råd att bo på de privigelerade boenden,vad har du för råd till dessa?

  4. Britt-Marie Lövgren

    Svar till L L (2012-03-18 17:04)
    Tror att de flesta diskuterar som du. Jag bor kvar i huset så länge det går eftersom det är klart billigast. Problemet kommer väl när det blir svårt med snöskottning och alla praktiska saker. Livet är fulla av val. Att sälja villan frigör pengar som kan användas till hyra är ett annat alternativ.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.