För att jag älskar dig…

Ebba Forsberg sjunger Bob Dylan. Jag vet inte hur många gånger som jag har lyssnat på den här låten. ”Framtidens vindar blåser himmelen klar – allting ska bli mycket bättre än vad du tror”. Ord är mäktiga. De påverkar oss. Djupt i själen, i det innersta är ord word. Den är ändå det största av allt – kärleken. Större än hat, avsky, bitterhet, skuld och skam – det är kärleken som läker. För att jag älskar. Det är väl därför alla låtar handlar om kärlek eller längtan efter den. Ni vet, det som berör det innersta, inte finns det låtar om ränteläget eller hundrameterslopp. Det är inte det djupaste, utan bara något som är några parametrar i ett människoliv. Men, när ingenting annat finns kvar är frågan om kärleken och att vara älskad i allas vår famn.

Jag fyllde 61 år häromdagen. Jag slog på radion på morgonen och ut strömmade Ainbusk singers: Älska mig för den jag är. Ge mig min morgondag. En perfekt start! Innan tacos, tårta och glass. Jag älskar att vara yngre-äldre. Det är min tid nu! Låt livet komma nära – se mig för här är jag…älska mig för den jag är.

Word.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.