SD – en ulv i fårakläder…

Märkligt att så få människor öppet går ut och säger att de röstar eller tänker rösta på SD. Det verkar nästan som om man skäms lite grann. Ska jag verkligen visa upp vilka värderingar jag har – innerst inne. Vissa skäms inte alls – som i Youtube-kanalen Riks, citat WIkipedia: ” Riks är en svensk mediekanal som lanserades år 2020 av Sverigedemokraterna genom dess helägda webbtidning Samtiden med ambitionen att mediekanalen inte ska vara parti-TV. Bland programledarna finns Emmie Mikaelsson och Rebecka Fallenkvist. Den ansvariga utgivaren är Dick Erixon.- och största hatobjektet är Annie Löf.”

Kollade på några videosnuttar, och vilken smörja. Det är skillnad på utbildning och bildning helt klart.

På sidan ”Säg nej till främlingsfientlighet och rasism” på Facebook länkas till en artikel i ETC, citat: ”Wilhelm Eriksson hade toppjobb på SD:s pr-avdelning, var ordförande för partiet i Järfälla kommun och revisor i Mattias Karlssons kulturförening Gimle. Men när han varnade om nazister i partiet blev han utesluten. Det tidigare stjärnskottet avslöjar bland annat hur det heilas på partifester och att ledningen skyddar extremister – men straffar visselblåsare” Slut citat.

Tror inte att så många som i smyg tänker ge SD en röst i valet hejlar – men tänk, hemska tanke – om vi i Sverige en dag skulle bli tvungna…

4 kommentarer

  1. Perkele

    SD-röstare skäms inte. Däremot vet dom att dom riskerar att förlora både jobb, vänner och familj om dom går ut med det. SD-röstare är nog den mest förtryckta gruppen av folk som finns i Sverige idag. Lite som homosexuella brukade vara för längesedan, eller är än idag i vissa kulturer. Tack för att du fortsätter driva på hatet av oliktänkande!

    Inget fel att ha andra åsikter än du.

    • Britta Johansson (inläggsförfattare)

      Det var inte min avsikt att driva på något hat mot oliktänkande eller hat mot de som röstar på SD. Jag tar upp de farhågor som jag känner inför partiet Sverigedemokraterna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.