Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Fredagsmys NOT!!!

Jag jobbar i helgen så de blir inget fredagsmys för min del med familjen Brönemyr, vilket suger!!

Jag börjar i dag kl 14:00 (ska innan det fixa lite saker som är jobbrelaterat) och slutar i morgon kl 11, vilket är ett helt ok pass om man är ok i kropp och knopp. Men jag känner att de är nått i kroppen, känner av halsen lite och värk i lederna…. Inge bra tecken.

Theodor har fått vara hemma lite längre idag å han myser nu framför TV och är nöjd med att få va hemma och se på TV lite extra länge. Sen blir det förskolan för honom. Han verkligen älskar sin nya förskola, ja man märker ju att han saknar sin gamle polare Teo men vi träffas ju en del privat så den vänskapen finns ju kvar. Å visst saknar jag fröknarna och dagis killen på våran gamla förskola, när man har haft barnen på samma ställe i 6 år så får man ju en bra relation med dem. Det kommer ju inte att hinna bli samma sak eftersom Theodor bara har 3 år kvar drygt.

 

Såg i dagens VF att de va skeptiska till umeå kommuns nya idee´ Alla har rätt till 100% och inga vikarier ska finnas….. Vi är i den fasen oxå, vi ska rulla igång med detta 3/12. Vi känner väl rätt lika med de som jobba inom hemtjänsten. Tanken att sitta och vänta på min lediga dag att de kanske ringer från jobbet att jag måste jobba för att jag ska kunna jobba min heltid eller mina timmar lockar inte. Jag har jobbat inom umeå kommun sedan 1998 och detta måste nog vara det sämsta påhittet hitills. Jag gillar iof tanken att man ska få skola in sig på fler ställen, det är bra för sin egen utveckling och formen av nått önskeschema…. men som sagt det där med att bara lägga ut en viss % av min tid…. Ja vi får väl se hur det slutar….

Ja till er som "övervakar" man måste vara skeptisk för att kunna utveckla 🙂

 

 

 

Bara så ni vet , så älskar jag min Alfahanne.

(Foto, Anna Byström)

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.