Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Barn megaloppis!!!!!!!

I dag ska jag försöka fixa klart allt innan Barnloppisen på Nolia i morgon. Det är fotbollshallen som gäller. Så jag har fått låna släp och ska hämta några bord som jag ska ställa allt på. Sen ska jag som sagt till Svenska Hem och köpa oss en ny soffa. Ska bli najs, förhoppningsvis så kommer den väl till veckan.

Jag hoppas verkligen det finns folk som vill handla av mig i morgon!! Har försökt att märka upp sakerna, ivarjefall en del. Sen funderar jag på att ha 5/10/20 kr backar Det känns ju smidigt att ha så istället för att märka alla leksaker.

Det som kommer att finnas på vårat bord är tex Rullgardiner (rosa med prinsesskronor), Skrollan dockan (om jag hittar det sista talkortet) med massa dockkläder, docksäng, pussel, spel, lampa, Meandi kläder, Barbie, my little pony, sänkläder till barnsäng, täcke, kudde madrass till barnsäng. cykelhjälm,skor,mammakläder, KLÄDER från 56-150 så det är bara att komma och shoppa loss.

Hoppas väl oxå att jag ska kunna shoppa lite själv oxå, brukar köpa det mesta till barnens present julkalender på loppisar å i morgon är ju ett sånt tillfälle 🙂 Så lite små saker hoppas jag att det blir.

Dax att klä lillvildingen som ska till förskolan och härja runt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.