Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Mardrömmar.

Idag ska mamma och jag fixa till "Kistan" ska bli trevligt att få hänga med mamma på tu man hand. Fast jag hade gärna hängt med henne för att göra nått annat än detta.

Mardrömmarna jag har forstätter att komma varje jädrans natt, börjar bli less på att vakna kall svettig i hopp om att pappa lever. Känns som han jävlas med en när han kommer i mina drömmar och lever….. Eller är det hans sätt att säga att han har det bra? Ja herregud inte underligt att folk som inte sover blir kocko i huvudet och behöver medicin…

I morgon är det 2 veckor sedan mamma ringde och berätta att pappa är död.

Jag jobbar i natt jag undrar hur mycket jag kommer att sova, typ nada…. Har haft lite ångest över att gå tillbaka till jobbet och träffa alla arbetskamrater men även brukarna… Alla frågor som kommer att komma, orkar jag med det eller kommer jag att stå där med tårar i ögonen och må ännu sämre. Ja mena de kan ju inte rå för att de saknar farstu 🙂 De är ju en del av deras härliga charm ju!!

Ja en sak är säkert du lämnar avtryck pappa Kennet. Hörde av en gammal bekant att det pratades om dej på en fest i helgen och att du var en fantastisk männsika. Å klart som fan va du det för jag är ju det oxå och äpplet faller ju inte långt från trädet 😉

Nä nu ska jag försöka få bort nån blåring under mina ögon så jag inte ser ut som ett vandrande lik när man ska ut bland folk….

Sköt om er och kom ihåg att kramas mycket!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.