Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Strongheart ett jädrigt bra och coolt band….

Från mobilen

Strongheart ett jädrigt bra och coolt band. Vi hade detta band på våran bröllopsfest. Var riktigt nöjd. Synd bara att de for hem en hel del folk när bandet börja spela både för deras egen skull att de missa ett sånt bra band och att de inte ville fira, dansa och festa hela natten lång. Sedan sjöng Jessica när vi gick fram till alltaret (bron på brönet). Helt magiskt så sjöng hon Just i dag är jag stark med Kenta. Fast i sin egen still. Då kompa Mattias som förut lira med bandet. Får ni chansen så gå och kika på Strongheart! !!! Nu iväg på skolråd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.